Чекор 2
Опции за Домен
Чекор 3
Конфигурирај
Чекор 5
Провери

Категории:

Изберете валута:
Cloud PLUS WINDOWS VPS -
Веб простор: 20GB

Месечен трансфер: 400GB

Гарантиран RAM:
512 MB

IP адреси: 1

CPU: Еднаква поделба

Локација на сервер: Холандија

Оперативен систем:

Windows 2003/2008


Cloud SUPER WINDOWS VPS -
Веб простор: 30GB

Месечен трансфер: 600GB

Гарантиран RAM:
1024 MB

IP адреси: 1

CPU: Еднаква поделба

Локација на сервер: Холандија

Оперативен систем:

Windows 2003/2008


Cloud MEGA WINDOWS VPS -
Веб простор: 50GB

Месечен трансфер: 800GB

Гарантиран RAM:
2048 MB

IP адреси: 1

CPU: Еднаква поделба

Локација на сервер: Холандија

Оперативен систем:

Windows 2003/2008


Cloud MAXI WINDOWS VPS -
Веб простор: 75GB

Месечен трансфер: 1024GB

Гарантиран RAM:
4096 MB

IP адреси: 1

CPU: Еднаква поделба

Локација на сервер: Холандија

Оперативен систем:

Windows 2003/2008


Secure Transaction Оваа форма за нарачка е прикажана во безбедна околина и помага во заштита од злоупотреба на Вашата моментална ИП адреса (54.225.26.44) .