Чекор 2
Опции за Домен
Чекор 3
Конфигурирај
Чекор 5
Провери

Категории:

Изберете валута:
SSD 1 -

1GB ПРОСТОР [ хостиран на SSD дискови во RAID10 конфигурација ]

150GB СООБРАЌАЈ [ серверите се конектирани на 100mbps или 1000mbps премиум конекција ]НЕОГРАНИЧЕН број на E-Mail акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на MySQL дата бази!

НЕОГРАНИЧЕН број на FTP акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на поддомени!Softaculous инстант инсталатор на повеќе од 350 скрипти/апликации како што се:

Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, phpBB, SMF....

Инсталирај ги најпопуларните софтвери со само 1 клик!ДНЕВЕН, НЕДЕЛЕН и МЕСЕЧЕН БЕКАП на вашите податоци на надворешен ( offsite ) сервер!24/7/365 премиум техничка поддршка за сите ваши прашања околу нашите услуги.Вашиот акаунт ќе биде хостиран на професионален сервер со Intel Xeon процесор, ECC RAM меморија, професионални SSD дискови во RAID10, 100/1000mbps премиум конекција, antimalware и antivirus заштита на вашите апликации и уште многу други бенефиции кои ги добивате исклучиво само во УХост!SSD 2 -

2GB ПРОСТОР [ хостиран на SSD дискови во RAID10 конфигурација ]

300GB СООБРАЌАЈ [ серверите се конектирани на 100mbps или 1000mbps премиум конекција ]НЕОГРАНИЧЕН број на E-Mail акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на MySQL дата бази!

НЕОГРАНИЧЕН број на FTP акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на поддомени!Softaculous инстант инсталатор на повеќе од 350 скрипти/апликации како што се:

Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, phpBB, SMF....

Инсталирај ги најпопуларните софтвери со само 1 клик!ДНЕВЕН, НЕДЕЛЕН и МЕСЕЧЕН БЕКАП на вашите податоци на надворешен ( offsite ) сервер!24/7/365 премиум техничка поддршка за сите ваши прашања околу нашите услуги.Вашиот акаунт ќе биде хостиран на професионален сервер со Intel Xeon процесор, ECC RAM меморија, професионални SSD дискови во RAID10, 100/1000mbps премиум конекција, antimalware и antivirus заштита на вашите апликации и уште многу други бенефиции кои ги добивате исклучиво само во УХост!
SSD 5 -

5GB ПРОСТОР [ хостиран на SSD дискови во RAID10 конфигурација ]

750GB СООБРАЌАЈ [ серверите се конектирани на 100mbps или 1000mbps премиум конекција ]БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!!!НЕОГРАНИЧЕН број на E-Mail акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на MySQL дата бази!

НЕОГРАНИЧЕН број на FTP акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на поддомени!Softaculous инстант инсталатор на повеќе од 350 скрипти/апликации како што се:

Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, phpBB, SMF....

Инсталирај ги најпопуларните софтвери со само 1 клик!ДНЕВЕН, НЕДЕЛЕН и МЕСЕЧЕН БЕКАП на вашите податоци на надворешен ( offsite ) сервер!24/7/365 премиум техничка поддршка за сите ваши прашања околу нашите услуги.Вашиот акаунт ќе биде хостиран на професионален сервер со Intel Xeon процесор, ECC RAM меморија, професионални SSD дискови во RAID10, 100/1000mbps премиум конекција, antimalware и antivirus заштита на вашите апликации и уште многу други бенефиции кои ги добивате исклучиво само во УХост!
Бесплатна Регистрација на Домен со следните услови на плаќање
SSD 10 -

10GB ПРОСТОР [ хостиран на SSD дискови во RAID10 конфигурација ]

1500GB СООБРАЌАЈ [ серверите се конектирани на 100mbps или 1000mbps премиум конекција ]БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!!!НЕОГРАНИЧЕН број на E-Mail акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на MySQL дата бази!

НЕОГРАНИЧЕН број на FTP акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на поддомени!Softaculous инстант инсталатор на повеќе од 350 скрипти/апликации како што се:

Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, phpBB, SMF....

Инсталирај ги најпопуларните софтвери со само 1 клик!ДНЕВЕН, НЕДЕЛЕН и МЕСЕЧЕН БЕКАП на вашите податоци на надворешен ( offsite ) сервер!24/7/365 премиум техничка поддршка за сите ваши прашања околу нашите услуги.Вашиот акаунт ќе биде хостиран на професионален сервер со Intel Xeon процесор, ECC RAM меморија, професионални SSD дискови во RAID10, 100/1000mbps премиум конекција, antimalware и antivirus заштита на вашите апликации и уште многу други бенефиции кои ги добивате исклучиво само во УХост!
Бесплатна Регистрација на Домен со следните услови на плаќање
SSD 20 -

20GB ПРОСТОР [ хостиран на SSD дискови во RAID10 конфигурација ]

3000GB СООБРАЌАЈ [ серверите се конектирани на 100mbps или 1000mbps премиум конекција ]БЕСПЛАТЕН ДОМЕН!!!НЕОГРАНИЧЕН број на E-Mail акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на MySQL дата бази!

НЕОГРАНИЧЕН број на FTP акаунти!

НЕОГРАНИЧЕН број на поддомени!Softaculous инстант инсталатор на повеќе од 350 скрипти/апликации како што се:

Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, phpBB, SMF....

Инсталирај ги најпопуларните софтвери со само 1 клик!ДНЕВЕН, НЕДЕЛЕН и МЕСЕЧЕН БЕКАП на вашите податоци на надворешен ( offsite ) сервер!24/7/365 премиум техничка поддршка за сите ваши прашања околу нашите услуги.Вашиот акаунт ќе биде хостиран на професионален сервер со Intel Xeon процесор, ECC RAM меморија, професионални SSD дискови во RAID10, 100/1000mbps премиум конекција, antimalware и antivirus заштита на вашите апликации и уште многу други бенефиции кои ги добивате исклучиво само во УХост!
Бесплатна Регистрација на Домен со следните услови на плаќање

Secure Transaction Оваа форма за нарачка е прикажана во безбедна околина и помага во заштита од злоупотреба на Вашата моментална ИП адреса (35.175.182.106) .